Állítsuk meg az elszegényedést, az elbutulást, az elvándorlást!

600.000 jól képzett, rugalmas, terhelhető fiatal hagyta el az országot nyugaton és jött be az országba ismeretlen célú és eredetű kalandor keleten. Ezt a folyamatot meg kell állítani! Véleményünk szerint otthonteremtéssel, munkahelyteremtéssel és ingyenes, színvonalas oktatással!

Az ÚMP átfogó oktatási reformot sürget, hogy az oktatási rendszer olyan szakembereket képezzen végre, akiket a munkaerőpiac vár!!!

Az Új Magyarország Párt tagjai egy olyan Magyarországért dolgoznak, ahol a 21. század európai követelményeknek megfelelő életkörülmények biztosíthatóak az Ország minden polgárának.

Az ÚMP három égető probléma megoldását tartja legfontosabbnak, a hajléktalanság, munkanélküliség és éhezés problémák megoldását. Az Új Magyarország Párt biztos benne, hogy Magyarországon több szálláshely van üres épületben, mint amennyi hajléktalan, termelünk annyi élelmiszert, és költünk elég közpénzt reprezentációs költségekre, hogy abból minden gyermek legalább naponta egyszer jóllakhasson és tudjuk, hogy elég elvégzendő feladat van Magyarországon ahhoz, hogy mindenkinek munkát biztosíthassunk.

Szociális élelmiszerbolt hálózattal enyhítenénk az éhezők problémáit, bevonnánk a hajléktalan ellátásba a rengeteg ingatlannal rendelkező egyházakat, és a magyar mezőgazdaság megreformálásának érdekében, a sok ezer hektár parlagon heverő föld megművelésére állítanánk munkába a munkát keresőket.

Legyen ingyenes a gyermekétkeztetés, a felnőttképzés, a szakképzés!

Javasoljuk, hogy a profi futball helyett a gyermek-, tömeg- és szabadidősportot támogassuk az adóforintokból!

Építsünk a célnak megfelelő börtönöket, a háziőrizetet elutasítjuk!

Növeljük az egyházak társadalmi szerepvállalását az oktatás után kérjük segítségüket a betegellátásban, szociális ellátásban és a hajléktalanellátásban is!

Tartsuk és tartassuk be a társadalmi együttélés szabályait!

Ne szüljön 10 gyermeket olyan anya, aki egyet sem tud becsületesen felnevelni!

Tiszta Magyarországot szeretnénk, lét-, jog- és közbiztonságot!

Mi Magyaroszágon szeretnénk élni, dolgozni, családot alapítani!

 

 Talán eljött az idő kimondani, a politikát nem elvek, oldalak, irányok, sokkal inkább értékek és programok mögé kell felsorakoztatni! Az ÚMP ezt vallja!